Nord Events by Globalworth

Strada George Constantinescu 4B, București

25 Noiembrie – 2023

Orele: 8:00 – 24:00

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Comunicat de presa

#NOVEMBarh – primul hackathon al arhitecților – înscrieri la ediția 2023

Tu ce faci sâmbătă, pe 25 noiembrie 2023?

#NOVEMBarh, ediția V – Work in progress

• 1 eveniment de tip hackathon
• Inspirație, networking, co-creație
• Primul hackathon al arhitecților în România
• La START inițiative concrete pentru siguranță și confort în mediul construit
• 1 atelier de idei generate de arhitecți
• +16 ore dedicate de 300 de arhitecți și invitați in sala si pentru prima data, se vor alatura 60 de participanti online din multe alte locuri din tara si din lume – de la Sidney la Londra, de la Abu Dhabi la Madrid .
• 3 antrenori din mediul de business sprijină evenimentul – specializati in business coaching, antreprenoriat, evaluare.
• 30 de subiecte de actualitate
• 30 de echipe cred în puterea resurselor puse în comun
• 300 de profesioniști care pot influența calitatea în construcții
• 4800 de ore de expertiză într-o singură zi
• 25 noiembrie 2023, sâmbătă, de la 8:00 la 24:00, la București
• 100 investitori, autoritati, mediul universitar la cel mai inalt nivel

• Locuri limitate. Înscrieri și parteneriate: office@novembarh.ro

La mai bine de 100 de ani de la formarea României moderne credem că avem nevoie să generăm inițiative concrete, pentru probleme concrete, cu implicare concretă si totul intr-o atmosfera in egala masura intensa si relaxata.

Avem nevoie de profesioniștiimplicați, avem nevoie de cetățeni implicați, avem nevoie de comunități și evenimenteinteractive,careîiaducîmpreunăpeoameniîndemersuriconcrete.
#NOVEMBarh este o declarație de responsabilitate socială creată de o comunitate proactivă de arhitecți și susținută de parteneri vizionari și de profesioniști implicați.
• Arhitecții aduc experiențe diverse de lucru, reuniți în 30 de echipe.
#NOVEMBarh este primul hackathon al arhitecților, care a debutat în 2017 și a con- tinuat în 2018 si in 2019 si a crescut de la an la an, apoi in 2020 ne-a obligat la o versiune online iar 2021 si 2022 au fost ani tulburi cu razboi la granita, dar revenim si speram sa redevina si sa ramana și un obicei anual. Reuniți în echipe, în jurul unei teme concrete, arhitecții vin cu experiențe de lucru diverse: activitate de proiectare, furnizare de materiale, design interior, urbanism, administrație publică, mediul corporate, mediul universitar, asociații profesionale
și ONG.

Participanți din București, Iași, Cluj, Brașov, Constanța, Tulcea și nu numai fac echipă la #NOVEMbarh.
La a treia ediție, #NOVEMBarh este un dinamic incubator de idei și inițiative concrete al comunității arhitecților.

• Profesioniștii din domenii conexe fac echipă bună cu arhitecții. Alătură-te și tu!
Succesul înregistrat de ediția #NOVEMBarh 2017, “Provocările arhitectului”, #NOVEMBarh 2018, ‘ARHITECT DEMN’, sau 2019 Value vs Price – au avut ca rezultat concret coagularea și consolidarea unei comunități profesionale extinse dincolo de domeniul arhitecturii.

#NOVEMBarh susține invitația de a adera în comunitate și de a participa la hackathon colegilor din domenii conexe – ingineri, avocați, antreprenori, finanțiști, asiguratori, psihologi, consultanți de marketing și comunicare, antropologi și nu numai. În directă legătură cu starea actuală a clădirilor și a spațiului construit, #NOVEMBarh tratează problemele curente alearhitecțilordinRomânia,printr-oabordaremultidisciplinară.
• Reprezentanții companiilor partener vin în echipe:
#NOVEMBarh a adus acum 7 ani nou în România un format de eveniment în care reprezentanții companiilor partener se implică direct în echipele de arhitecți. Contribuția adusă prin ex pertiza lor profesională le oferă o experiență de networking cât se poate de naturală și de normală.
#NOVEMBarh reunește ca parteneri ai comunității și asociațiile profesionale active în domeniul arhitecturii și construcțiilor.
#NOVEMBarh este evenimentul interactiv bazat pe implicarea activă a fiecărui participant în parte, cu roluri bine definite și responsabile. #NOVEMBarh crează contextul de conectare atât de necesar. Este maratonul de networking și co-creare de soluții al arhitecților și facilitează dezvoltarea ideilor de către arhitecți, reuniți în echipe cu antrenori din mediul de business, colegi din domenii conexe, reprezentanți ai companiilor și ai asociaților profesionale partener.
Fiecare ediție #NOVEMBarh este pentru arhitecți și un moment de evaluare, la final de an profesional. Aducem profesioniștii împreună, construim responsabil

• Către autorități și factori de decizie, #NOVEMBarh lansează invitația deschisă de participare:
profesionale, partenerilor.
Locurile sunt fix 300 . Contactează-ne la: office@novembarh.ro
#NOVEMBarh se va încheia cu susținerea publică a inițiativelor și proiectelor de acțiune, de către
fiecare dintre cele 30 de echipe.
De la ora 20:00 pe 25 noiembrie 2023, publicul invitat special să participe la suțineri va fi
format din reprezentanți ai autorităților, universităților, mediului de business, asociațiilor

Informații în timp real pe grupul comunității #NOVEMBarh:
www.facebook.com/groups/NOVEMBarh/

Echipa de organizare #NOVEMBarh: avocat Olariu Cristina, avocat Adrian Serghi, arhitect Florin Enache, inginer constructor Cristian Onofrei, arhitect Alexandru Sumanariu, arh. Sebastian Savescu, arhitect Sergiu Cătălin Petrea, IT Cezar Cazan, jurist Alin Neacsu, marketing manager Ana-Maria Radoveneanu

Special guest – our dear business coach Gabriel Visan, LMI Romania

COVID-19 reguli pentru participantii in persoana ( fizic )

Draga Participant,

Bun venit la #NOVEMBarh 2023, in numele echipei de organizare ne dorim sa te informam ca facem tot ce este necesar pentru a crea un mediu sigur pe toata durata evenimentului,  si speram ca va veti bucura de o minunata si de neuitat experienta atat de ospitalitate cat si de interactiune profesionala. 

In functie de evolutia starii epidemiologice, suntem constienti ca diverse restrictii pot fi introduse sau retrase de catre autoritati. Va rugam verificati cu responsabilitate toate conditiile si restrictiile ce pot aparea, inainte de plecarea catre eveniment.

Reguli Nationale

Masca pentru fata este recomandata in zone exterioare aglomerate pentru toate persoanele cu varsta mai mare de 5 ani. Distanta sociala, ventilatia si dezinfectarea trebuie mentinute permanent. In unele cazuri se recomanda verificarea temperaturii persoanelor, la accesul in cladire.

#NOVEMBarh masuri de siguranta

Urmarim permanent informarile despre numarul de cazuri de COVID-19 si avem in vedere regulile oferite de Grupul de Comunicare Strategica Roman, de Ministerul sanatatii, de Organizatia Mondiala a Sanatatii si a departamentelor locale DSP. Aceste reguli sunt important a fi respectate pentru sanatatea dumneavoastra si a celorlalti participanti implicati.

Pentru a ne asigura ca veti beneficia de un mediu sigur, vom lua toate masurile sa verificam despre fiecare participant in persoana ca:

  • Nu a fost diagnosticat cu COVID-19 in ultimele 14 zile
  • Nu a avut simptome de COVID-19 in ultimele 14 zile
  • Nu a avut contact arpopiat cu o persoana care a fost diagnosticata sau a avut simptome de COVID -19 in ultimele 14 zile

Evenimentul va avea un partener medical care va urmari procedurile specifice de la monitorizare la aplicarea regulilor de dezinfectare si de purtare corespunzatoare a echipamentelor de protectie.

Despre

#NOVEMBarh – primul hackathon al arhitecților – este o declarație de responsabilitate socială creată de o comunitate proactivă de arhitecți și susținută de parteneri vizionari și de profesioniști implicați.

Pe 25 noiembrie 2023, #NOVEMBarh aduce împreună 300 de participanți – arhitecți și prieteni din domenii conexe. În cele 30 echipe, formate înainte de eveniment, arhitecții și prietenii invitați, lucrează intensiv la crearea de soluții pentru 30 de teme. La fiecare editie ne propunem sa adaugam valoare evenimentului si comunitatii profesionale – in 2023 vom avea in fiecare echipa si 2 participanti ONLINE, din cat mai multe locuri din lume : Londra, Dubai, Los Angeles, Sydney, Abu Dhabi, Chisinau, Berlin, Madrid, Roma, Bruxelles, Copenhaga si lista va continua.

Fiecare temă este aleasă pentru rolul extrem de important pe care îl joacă în evoluția pozitivă a profesiei de arhitect și în calitatea și siguranța mediului construit: Educație, Energie, Risc, Legislație, Financiar.

Prin formatul de hackathon #NOVEMBarh este un maraton de networking și incubare de soluții de 16 ore cu 300 de arhitecți și experți invitați, din România. ( + 60 online worldwide ).

La finalul #NOVEMBarh 2023, pe 25 noiembrie, inițiativele vor fi susținute public, de fiecare dintre cele 30 de echipe, în fața celor 100 de reprezentanți invitați din partea autorităților, universităților, asociațiilor profesionale, mediului de business.

Program

#NOVEMBarh este o comunitate în evoluție, nu o conferință. De aceea programul poate să  sufere modificări, având în vedere că evenimentul este interactiv.

Welcome Coffee

Start, Q & A.

Talks & work

Tudor Juravlea
Sorin Deaconu
Radu Tudoroiu
Talks and Work
Adrian Vascu
Ciprian Sipos

Matius Ichim

Lunch & Networking
Talks and Work
Ioana Dodan
Valentina Saygo

Camelia Ion-Radu, ambasador al Romaniei in Peru

Talks and work
Armina Popeanu
Dinner & Networking
Predarea Elevator Pitch
Costel Patrascan – Mo(nu)ment IRONIC
Pitch Session 1
Pitch Session 2
Pitch Session 3
Wine & Smiles

ÎNSCRIE-TE LA EVENIMENT!

office@novembarh.ro

SUSTINE EVENIMENTUL CA PARTENER

Parteneri vizionari vin alături de o comunitate proactivă de arhitecți!

#NOVEMBarh aduce nou în România un format de eveniment în care reprezentanții companiilor partener se implică direct în echipele de arhitecți. Contribuția adusă prin expertiza

UNDE AFLATI DESPRE NOI

#better NOVEMBarh 2018
interviu Ada Epure

Adrian Vascu, VERIDIO
NOVEMBarh 2019

NOVEMBarh, primul maraton de arhitectură. Ediția 2017.

Vrem şcoli sigure pentru copiii noştri!

NOVEMBarh - The Teams

Editia 2018

#NOVEMBarh 2018 - Valentina Saygo Contabilitate pentru arhitecti

NOVEMBarh 24 noiembrie 2018 - VALUE vs PRICE - cu cu Gabriel Vișan

My Local RIBA

NOVEMBarh 2023 - we grow together

30 teme #NOVEMBarh 2023

1. Project FAVE-X

Fatada ventilata, de la norma la executie

2. EDU-SHAKE

Centru de vizitare si educatie pentru cutremur

3. The Power of “Șef”

Performanta unui arhitect sef.

4. Hotel Bristol

Ecosistem de restaurare pentru patrimoniu

5. Salina Slănic

Un munte de demnitate nationala

6. Plaiul Bâscilor – 1000 de case bătrânești

Casa batraneasca, turism sustenabil

7. ID HORECA – baia românească

Identitate de restaurant românesc

8. Urban Fellowship

Un proiect “de-a Arhitectura”

9. CAMPER VAN

Locuire minimala, pentru nomazi

10. Hai pe-afară

Orasul si comunitatea de la bloc

11. LUDICAMP

Tabara pentru copii cu dizabilitati

12. CASA CUIB

Un concurs pentru viitor, cu case mici.

13. ENERGY BOOST

Masina Electrica, parcarea la subsol si normele de care avem nevoie

14. SMART CONTRACT

De la clauze esentiale la cashflow

15. ECO-FRIENDLY KITCHEN

Sustenabilitate de la concept la gatit in fiecare zi

16. UX GREEN HOUSING

User Experience pentru “case noi sustenabile”

17. SPONGE CITY

Orasul, spatiul verde si ploaia.

18. #MASAdeLEMN

Exploatare, reciclare, fire safety.

19. 100 MILLION PNRR

Investitii de 3 miliarde prin PNRR au nevoie de #proiectare - minim 3% inseamna 100 de milioane

20. IU-BIM

Echipa vizionarilor pasionati de BIM

21. SOLAR WELLNESS

Armonie intre acoperis si panourile fotovoltaice , panourile solare.

22. 5% pentru comunicare

Cum alocam un minim din venit si energie pentru o mai buna comunicare a importantei arhitectului in dezvoltarea mediului construit

23. ARHI-START

Basics la inceput de drum in profesia de arhitect antreprenor.

24. MODULAROOM

Un modul versatil care poate modela camera copiilor la varste diferite

25. Oameni în spațiu

Un vlog care creste si aduce in public arhitecti cu experienta .

26. FLAGSHIP 711

HUB interdisciplinar pentru proiectare. Arhitectura & prietenii.

27. NOVEMBarh INC

Accelerator pentru #temeleNovembarh

28. EXPERT MISSING

Este un urias deficit de experti tehnici in justitie. Depinde de noi sa ne facem intelesi.

29. #WeDoMARKETING

Cum promovezi ARHITECTURA ?

30. Elder Village

Seniori cu Alzheimer, si o viata demna intr-un sat special.

300 de participanti in sala

60 de participanti online

100 VIP Guest Stakeholders - investors, administration, universities , etc.

3 business coach

Un Moment IRONIC

Comunitatea

Vă invităm să creștem împreună comunitatea profesioniștilor care se implică și generează împreună inițiative concrete, care ne fac localitățile mai sigure și mai prietenoase care dezvoltă un mediu antreprenorial sustenabil, în arhitectură și design

Echipa

Educație

Energie

Risc

Legislatie

Financiar

Echipa de Organizatori

Olariu Cristina

AVOCAT

Florin Enache

ARHITECT
cristian onofrei_NOVEMBarh_foto

Cristian Onofrei

INGINER CONSTRUCTOR

Alexandru Sumanariu

ARHITECT

Sergiu Cătălin Petrea

ARHITECT
foto

Sebastian Savescu

Arhitect
15D833E6-BBE7-4ED0-BA46-6674FE5BB94D

Stefan Canea

Inginer
foto2

Alin Neacsu

Jurist
ana-radoveanu

Ana Radoveneanu

Event Planner
adrian

Adrian Sirghie

avocat - reprezentant IUS SRL
IMG-20230130-WA0034

Andra Raluca Tautu

arhitect, specialist în proiectare de arhitectură, coordonare interdisciplinară
WhatsApp Image 2023-11-01 at 14.52.33

Oana Duda

avocat

Mai multe informații despre eveniment găsești aici!