NEXT LEVEL

19 Noiembrie – 2022

Orele: 8:00 – 24:00

Zile
Ore
Minute
Secunde
 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Despre

#NOVEMBarh – primul hackathon al arhitecților – este o declarație de responsabilitate socială creată de o comunitate proactivă de arhitecți și susținută de parteneri vizionari și de profesioniști implicați, de organizatii profesionale si de autoritati deschise si interesate.

Pe 19 noiembrie 2022, #NOVEMBarh aduce împreună 300 de participanți – arhitecți și prieteni din domenii conexe. În cele 30 echipe, formate înainte de eveniment, arhitecții și prietenii invitați, lucrează intensiv la crearea de soluții pentru 30 de teme. Fiecare temă este aleasă pentru rolul extrem de important pe care îl joacă în evoluția pozitivă a profesiei de arhitect și în calitatea și siguranța mediului construit: Educație, Energie, Risc, Legislație, Financiar.

Prin formatul de hackathon #NOVEMBarh este singurul maraton de networking și incubare de soluții de 16 ore cu 300 de arhitecți și experți invitați, din România.

La finalul #NOVEMBarh 2022, pe 20 noiembrie, inițiativele vor fi susținute public, de fiecare dintre cele 30 de echipe, în fața a peste 100 de reprezentanți invitați din partea autorităților, universităților, asociaților profesionale, mediului de business.

COVID-19 reguli pentru participantii in persoana ( fizic )

Draga Participant,

Bun venit la #NOVEMBarh 2021, in numele echipei de organizare ne dorim sa te informam ca facem tot ce este necesar pentru a crea un mediu sigur pe toata durata evenimentului,  si speram ca va veti bucura de o minunata si de neuitat experienta atat de ospitalitate cat si de interactiune profesionala. 

In functie de evolutia starii epidemiologice, suntem constienti ca diverse restrictii pot fi introduse sau retrase de catre autoritati. Va rugam verificati cu responsabilitate toate conditiile si restrictiile ce pot aparea, inainte de plecarea catre eveniment.

Reguli Nationale

Masca pentru fata este obligatorie in spatii interioare publice si in zone exterioare aglomerate pentru toate persoanele cu varsta mai mare de 5 ani. Pentru toate tipurile de transport in comun, inclusiv taxi, masca este obligatorie. Distanta sociala, ventilatia si dezinfectarea trebuie mentinute permanent. In unele cazuri se recomanda verificarea temperaturii persoanelor, la accesul in cladire.

#NOVEMBarh masuri de siguranta

Urmarim permanent informarile despre numarul de cazuri de COVID-19 si avem in vedere regulile oferite de Grupul de Comunicare Strategica Roman, de Ministerul sanatatii, de Organizatia Mondiala a Sanatatii si a departamentelor locale DSP. Aceste reguli sunt important a fi respectate pentru sanatatea dumneavoastra si a celorlalti participanti implicati.

Pentru a ne asigura ca veti beneficia de un mediu sigur, vom lua toate masurile sa verificam despre fiecare participant in persoana ca:

 • Nu a fost diagnosticat cu COVID-19 in ultimele 14 zile
 • Nu a avut simptome de COVID-19 in ultimele 14 zile
 • Nu a avut contact arpopiat cu o persoana care a fost diagnosticata sau a avut simptome de COVID -19 in ultimele 14 zile
 • Are una dintre urmatoarele dovezi :
  • minim 14 zile de la vaccinare sau un test negativ COVID-19 cu maxim 72 de ore – PCR, 48 de ore ANTIGEN inainte de eveniment sau un test pozitiv in trecut intre 30 si 180 de zile.
  • este de acord ca isi asuma riscuri legate de sanatate, prin prezenta.
  • a inteles si este de acord cu termenii si conditiile de participare fizica.

Evenimentul va avea un partener medical care va urmari procedurile specifice de la monitorizare la aplicarea regulilor de dezinfectare si de purtare corespunzatoare a echipamentelor de protectie.

Program

#NOVEMBarh este o comunitate în evoluție, nu o conferință. De aceea programul poate să  sufere modificări, având în vedere că evenimentul este interactiv.

Lucru în echipe

+ pauze de prânz, cafea și cină

+ speakeri

Sesiuni de pitch-uri

ÎNSCRIE-TE LA EVENIMENT!

Suntem nerăbdători să te cunoaștem și să ne împărtășim idei, soluții, subiecte care te preocupă în meseria ta. Vino să iei parte la unul dintre cele mai inedite evenimente pentru arhitecți și profesioniști din domenii complementare.

SPRIJINĂ EVENIMENTUL CA PARTENER

Parteneri vizionari vin alături de o comunitate proactivă de arhitecți!

#NOVEMBarh aduce nou în România un format de eveniment în care reprezentanții companiilor partener se implică direct în echipele de arhitecți. Contribuția adusă prin expertiza

Presa

30+ teme #NOVEMBarh 2018

3

3 Şcoli sigure

4

4 GIS @ Arhitect Şef

5

5 Workplace wellness pentru arhitecți

6

6 Stadionul de atletism SF

7

7 Muzeul de chihlimbar - rural

10

10 #reCONSTRUIM

11

11 Primul contact: Broșura din primarie

12

12 Concursul de arhitectură

17

17 Sustenabilitate

18

18 Arhitect, de multe feluri

19

19 Stagiar V2.0

20

20 Arhitect în media

21

21 Arhitect și achiziții publice

22

22 Arhitect adaptabil

23

23 Arhitect implicat în societate

24

24 Arhitect B2B: Plaja urbana

25

25 Patrimoniu viu

26

26 Locuința în monument

27

27 Design românesc și industrie

28

28 Biblioteca de materiale

30

30 Comunitatea A

31

31 Interior, unde?

32

32 Construct HUB

Comunitatea

Vă invităm să creștem împreună comunitatea profesioniștilor care se implică și generează împreună inițiative concrete, care ne fac localitățile mai sigure și mai prietenoase care dezvoltă un mediu antreprenorial sustenabil, în arhitectură și design

Echipa de Organizatori

Andreea-Livia Ivanovici

ARHITECT

Florin Enache

ARHITECT

Olariu Cristina

AVOCAT
cristian onofrei_NOVEMBarh_foto

Cristian Onofrei

INGINER CONSTRUCTOR

Alexandru Sumanariu

ARHITECT

Bogdan Udrescu

ARHITECT
ovidiu grigorescu_NOVEMBarh_foto

Ovidiu Grigorescu

ARHITECT

Sergiu Cătălin Petrea

ARHITECT
andrei fenyo_NOVEMBarh_foto

Andrei Fenyo

ARHITECT

Horia Bejan

ARHITECT

Mădălina Neagu

Designer comunități
Ioana Cotae_NOVEMBarh_foto

Ioana Cotae

Student Arhitect

Mai multe informații despre eveniment găsești aici!