Novembarh 2020

Days
Hours
Minutes
Seconds

NOVEMBARH 2020

Primul hackathon al arhitecților – este o declarație de responsabilitate socială creată de o comunitate proactivă de arhitecți și susținută de parteneri vizionari și de profesioniști implicați.

– Editia 1 – 2017, ARCHITECTS’ CHALLENGES – provocarile profesiei de arhitect
– Editia 2 – 2018, PROUD ARCHITECT – arhitect demn
E- ditia 3 – 2019, VALUE vs. PRICE – valoare, mai mult decat pret
– Editia 4 – 2020, LEGACY – tema evenimentului va fi despre ce am facut si ce ne dorim sa continuam si sa lasam MOSTENIRE.

Sâmbătă, 21 noiembrie 2020, #NOVEMBarh aduce împreună arhitecti și prieteni din domenii conexe, dar si publicul larg, intr-un maraton online de 24 de ore de prezentari de proiecte model de buna practica, inovatii de ultima ora, subiecte de actualitate de mediu construit. În pandemie, provocarea de a trece totul online, ne-a obligat sa generam impreuna continut relevant, sa punem impreuna solutii alese pe baza rolului pe care îl joacă în evoluția pozitivă a profesiei de arhitect și în calitatea și siguranța pentru noi toti a mediului construit: Educație, Energie, Risc, Legislație, Financiar.

#NOVEMBarh este singurul maraton de networking și generare de soluții în 16 ore cu 300 de participanți, din România, care in pandemie devine online si va dura o zi si o noapte, 24 de ore intensiv.
Urmărește LIVE evenimentul pe https://www.facebook.com/groups/NOVEMBarh/